MinerComediant físic des de fa més de 20 anys, es va formar al Col·legi del Teatre de Barcelona i en diversos cursos amb professors com Michel Dallaire, Pierre Pilate, Avner Eisenberg, Sue Broadway, Tom Greder, etc.
Ha actuat en festivals dels cinc continents amb companyies com Los Galindos, Tilt!, Els Comediants i The Scalextris Experience. Actualment treballa amb companyies com Cía. LP, Chapertons o Zinc Co. i està en la producció "One man, two governors", representada al Teatre Victòria de Barcelona i de pròxima temporada a Los Teatros del Canal, Madrid.
Altres col·laboracions inclouen produccions amb el Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9 Barris, Us Paxaros, Australian Opera Studio, Brasseries du Cameroun, etc.  Aparicions en televisió en canals com Tele 5, Antena 3, La 1, BTV ... Ha presentat gales com la de la primera edició del Festival Trapezi de Reus, el Combinat de Circ La Mercè 2012, el Cabaret de Circ Grec 2012, la del Festival Curtcirckit, etc.
Com a director ha dirigit una quinzena d'espectacles, alguns d'ells premiats dins i fora del país o nominats als Premis de Circ de Catalunya.
És professor de pallasso a l'Escola de Circ de Barcelona, Rogelio Rivel,i ha impartit tallers en llocs com Barcelona, Mallorca, Melbourne, Perth o Rio de Janeiro.
El seu antic professor, Michel Dallaire, ha dit d'ell: "Un gran pallasso en el joc simple, dotat d'una bella sensibilitat i colorit de manera precisa i subtil. Una delícia". I el pallasso nord-americà Avner The Eccentric va qualificar el seu número Hawaii com "El dia a la platja més enginyós des que Mr. Hulot va anar de vacances".

Volver al listado de Profesores

Necesitas más información sobre Miner ?

Realiza tu consulta


Otros profesores de Talleres Regulares