Cicle Formatiu de Grau Superior

 

Ara podeu demanar BECA!

 Cicle formatiu en 2 anys. Mitjançant el reforç d’una tècnica principal, metodologies de creació i tècniques complementàries permet arribar a la creació, escriptura i representació d’un projecte personal.

El Cicle Formatiu de Grau Superior en Arts del Circ està adreçat a aquelles persones que vulguin formar-se com artistes de Circ i que ja tinguin un nivell tècnic assolit per crear, gestionar i representar un espectacle o número de circ propi (individual o col•lectiu).

Es treballa la tècnica principal de Circ, les metodologies de creació i les tècniques escèniques complementaries per arribar a la creació, escriptura i representació del projecte personal.

Té una càrrega lectiva de 2000h, impartides durant dos anys acadèmics.

English information here:
Higher level training in “CIRCUS ARTS”

Programa

Salut i entrenament: aquelles tècniques que ajuden a reforçar les capacitats físiques i mentals envers la tècnica i la creació (Preparació física general i especifica, flexibilitat, anatomia aplicada, base tècnica, nutrició…) .

165 h

Tècniques escèniques complementàries: Aquelles tècniques que ajuden a reforçar la presència i la comunicació en escena i a desenvolupar el propi llenguatge artístic (dansa contemporània, hip hop, popping, creació en moviment, acrobàcia escènica, joc escènic, veu..)

396 h

Itinerari Personal: A partir d’un bon nivell tècnic en la tècnica de circ escollida, aprofundiment de la tècnica principal a desenvolupar tant a nivell tècnic com artístic.

  • Acrobàcia a terra i/o sobre aparells
  • Equilibris acrobàtics
  • Equilibris amb i sobre objectes
  • Parades de mans
  • Tècniques aèries sense vol
  • Tècniques aèries amb vol
  • Malabars i/o manipulació d’objectes

495 h

Taller: Assajar, actuar i experimentar els processos creatius (tallers de creació i actuacions amb públic en diferents situacions i àmbits).

240 h

Projecte i Segona tècnica: Dissenyar i desenvolupar el projecte creatiu personal amb el reforç d’una segona tècnica de circ a més de: escriptura dramàtica i guió, so i il•luminació, vestuari, maquillatge i escenografia, assessories artístiques i ull extern i assessories artístiques sobre la tècnica principal.

405 h

Formació i Orientació Laboral (FOL): Gestionar el marc legal i la incorporació al treball del projecte personal en totes les seves vessants.

66 h

Formació en Centres de Treball: practiques d’inserció al mon laboral dintre de l’àmbit de les arts escèniques en companyies, producció d’espectacles, Festivals …

100 h

Hores de lliure disposició

133 h

TOTAL: 2000 h

Audicions

Cicle Formatiu Grau Superior

No et perdis les audicions de la Formació Professional al Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel per al Cicle Formatius de Grau Superior.

Més informació

10 + 6 =