Anne

Anne Morin, responsable de l’àrea de dansa i col-locacio de la Escola de Circ 
Rogelio Rivel, Barcelona 
Extracte de Currículum Vitae, Barcelona, gener del 2008 

 
Anne Morin, octubre 1957, França 
Resident comunitari 
Batxillerat francès de ciències. 
Tècnic superior en nutrició, diplomat en dietètica, Paris VI 
Idiomes: francès, català, castellà, anglès 
 
Estudis de dansa: Escola de dansa del Teatre de Arras (França), 1º solista, aleshores, freelance. Entre molts, Dansa clàssica: N. Tikanova, R.Franchetti, R. Hightower, A. Glegolski; Dansa contemporània: Yuriko, Carolyn Carlson, Susan Buirge, Michel Hallet, Aaron Osborne; Dansa Jazz: Vanoye Aikens, Matt Mattox, Estudis de musica: 8 anys de conservatori, solfeig, coral, piano i violi 
 

Experiència professional: 

 Professional de la dansa des de el 1974, interpretació, coreografia i direcció 
Cal recalcar, Ballet de Poche, Companya Metros(co fundadora, solista i ajudant de direcció de 85 al 93), Companya Bubulus (solista i ajudant de direcció 94-96). 
Actualment, membre de la junta directiva de l’Associació de professionals de la Dansa de Catalunya, i directora i creadora del Premi Coreogràfic Ateneu Popular de Nou Barris des de el 98. 
Professional de circ des de el 95: cofundadora de la Companya Vai Vai, 1º companya de dansa i circ del estat,especialització en aeris. Des d’aleshores, direcció artística de 17 espectacles i/o números de circ. 
 

Experiència pedagògica: Cal recalcar:

Del 1985 al 1990: professor permanent a “La Fabrica, Espai de Dansa”, dansa clàssica i contemporània; Crea un nou mètode anomenat Base tècnica i col·locació, pioner en el genero per donar al artista físic la consciencia de cos necessària per evitar lesions. 
Del 1990 fins ara segueix la mateixa trajectòria en “ Area Espai de Dansa”, a mes de tallers coreogràfics i de pas a dos. 
Des de el 95, adapta el mètode de Base tècnica i col·locació a l’aprenentatge circense, i comença a plantejar un programa pedagògic de dansa per alumnes de formació professional de circ sense cap coneixements de dansa. 
Des de el 99, es responsable de l’àrea de dansa i col·locació de la Escola de Circ Rogelio Rivel,i tutora de alumnes de 2º curs i especialitat 
 

Professor invitat:

Cia Metros, B.C.B., Cia O. Molina, Damián Muñoz dansa; INEF Barcelona, Universitat de Alcalá (biomecànica de la dansa contemporània), Estudi C. Senra, Madrid (pedagogia del taller de dansa contemporània), Aula de Teatre de Lleida,; tallers intensius en tot el territori espanyol. 
Volver al listado de Profesores
Clase de danza

Necesitas más información sobre Anne?

Realiza tu consulta


Otros profesores de Talleres Regulares