Falten:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 
ELS FUTURS ARTISTES DE CIRC DE CATALUNYA S’APLEGUEN AL SANTA MÒNICA!!
 
 
Sou una escola de circ? Encara podeu participar a la Jornada!! Si hi esteu interessats contacteu amb nosaltres per a rebre més informació  (prof@escolacircrr.com).

 

 
La JORNADA DE VISIBILITZACIÓ DE CENTRES DE FORMACIÓ EN CIRC, DE CATALUNYA, és un gran esdeveniment del i pel sector, que es farà el dia 19 de juny a l’Arts Santa Mònica (a partir de les 9h i durant tot el dia), i que organitzem des del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, amb la col·laboració de l’Arts Santa Mònica i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de l’esdeveniment és donar visibilitat a les escoles de circ del territori català, facilitant que els centres formatius puguin donar a conèixer el seu projecte a la resta d’actors del mateix sector, així com afavorir la consolidació de la xarxa d’espais formatius en arts circenses.
 

 

 
La Jornada comptarà amb actuacions que agruparan números de circ dels i les alumnes dels diferents centres participants de l’esdeveniment, així com amb dues sessions de treball per abordar els temes més rellevants pel sector de formació, dinamitzades per l’Anne Morin (CACRR), Jordi Príncep (ETCA) i Andrea Martínez (ENCIRCA’T). Les actuacions podran veure’s en directe, via IGTV.
 

 

 
Durant tota la Jornada es podran veure peces audiovisuals d’uns 5 minuts de durada de cadascun dels centres, a la pantalla gran de l’Arts Santa Mònica, que dóna a la façana de la Rambla, per tal que totes les persones que transitin pel davant de l’edifici puguin veure-les. Així mateix també comptarem amb vídeos breus dins del recinte a mode expositiu.
 

 

 
El Pla d’Impuls del Circ 2019‐2022 (PIC) és una iniciativa del Departament de Cultura i l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que compta amb el suport del Grec Festival de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, la col∙laboració del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, l’Ateneu Popular 9Barris, La Central del Circ, La Vela de l’Estruch, la Xarxa d’Espais del Circ de Catalunya (XECC) i Nilak, i la complicitat de diversos municipis, entitats i equipaments de Catalunya. El PIC té com a objectiu principal crear un escenari d’oportunitats per a la promoció i difusió del circ en la vida cultural, social i econòmica del país i més enllà de les nostres fronteres.
 

 

 
Podeu decarregar-vos el PROGRAMA provisional de la Jornada. Com a accions derivades de la Jornada, estem confeccionant un catàleg de tots els centres formatius del territori, així com un mapa ublicatiu. Els arxius es publicaran un cop estiguin enllestits.
 

 

 
*Els hashtags que farem servir són: #PlaImpulsCirc #PICirc #JVCirc i els nostres àlies per etiquetar-nos són: @CACRogelio @CACRogelioRivel @la_rogelio