El passat dissabte 2 d’abril vam tenir el plaer de inaugurar la nova carpa amb la presència de tots els companys i companyes del sector i amb un grup nombrós d’artistes convidats. Per tal de celebrar-ho vam realitzar la 38a Pista Oberta i vam fer un vermut a l’acabar.

La carpa gran de La Rogelio no és només la seva principal infraestructura, sinó una gran icona pel món circense, amb una importància cabdal en el sector de les arts escèniques i del territori. El deteriorament de la carpa antiga al llarg dels anys ha comportat, inexorablement, a la necessitat imminent d’una substitució de l’envelat.

Aprofitant doncs la urgència del canvi i emfatitzant la directriu ecologista i sostenible de l’administració pública i dels fons europeus, hem  sumat esforços amb l’Ajuntament del Districte de Nou Barris per a aconseguir una infraestructura robusta i sostenible, que doti alumnes i professors  de les millors condicions ambientals possibles en quant a confort i seguretat es refereix.

La nova carpa té la rodada de panell Sandwich i el sostre de lona, i una estructura de trussos que la fa única i pionera a tot el territori, ja que presenta una gran diferència qualitativa a nivells d’aïllament tèrmic, aïllament acústic, protecció contra el vent i contra la pluja, resistència a les grans tempestes i sostenibilitat energètica en general.